VACATURES: Boomkwekerijmedewerkers & Loodsmedewerker

We op zoek naar extra hulp! In de kwekerij zijn er volop werkzaamheden waarbij we extra hulp goed kunnen gebruiken. Ken jij iemand of ben jij zelf degene die het team van BKU wil komen versterken? Lees hieronder welke vacatures er open staan.


Vacatures

Boomkwekerij Udenhout BV is een specialist in het kweken van laan- en parkbomen en het verhandelen van het totaalpakket. Met een kwekerij van ruim 200 hectare en een afzet over geheel Europa, zijn wij voor onze nu 60 medewerkers tellende organisatie op zoek naar:

Loodsmedewerker (fulltime)

Naast bomen verhandelen we ook heesters, vaste planten, rozen enzovoorts. In onze loodsen sorteren we het plantmateriaal per klant en order. In de speciaal ingerichte heesterloods brengen leveranciers het bestelde plantmateriaal. Je controleert de planten op kwaliteit en samen met je collega’s zorg je ervoor dat de juiste planten bij de juiste klant komen te staan.

Wij zijn op zoek naar een Loodsmedewerker:

Je werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit:

Kwekerijmedewerkers (fulltime)

Op de diverse percelen zijn er (jaarrond) veel werkzaamheden. Je gaat samen met een collega op pad om de bomen te begeleiden bij de groei. Dit houdt in snoeien en aanbinden van (jonge) bomen. Daarbij moet je geen last hebben van hoogtevrees. ;) Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de kwekerij er op zijn best uitziet.

Wij zijn op zoek naar Kwekerijmedewerkers:

Voor meer informatie over deze vacatures kun je direct telefonisch contact opnemen met Gerald de Groot, telefoonnummer 06-53 384 529 of per mail: gdg@udenhoutbv.com

Delen op social media: