Inspiratie

Bomen en solitaire heesters zijn de aankleding van de ruimte. Lijnen accentueren en creëren verrassende effecten, kleuren geven warmte. Zowel in het openbaar groen als in de parktuin brengen bomen evenwicht, rust, schaduw en diepte. Bepaal met onze specialisten tijdens een bezoek aan onze kwekerij het gewenste beeld en creëer een gezonde, leefbare en inspirerende omgeving.

Laat u inspireren

Kennis & Vakmanschap

De uitvoering van plannen in openbare ruimte of parktuin vereist maatwerk. Zowel in de uitvoering als tijdens het beheer zijn gebiedsspecifieke factoren van doorslaggevend belang. Hiervoor zijn diepgaande kennis en vakmanschap op thema’s als bodem, water, klimaat, verzorging en vitaliteit essentieel. Onze specialisten geven betrouwbaar advies en denken altijd met u mee.

Ontdek de mogelijkheden

Waarden

Boomkwekerij Udenhout is continu op zoek naar innovaties in sortiment en productie. Het uitgangspunt daarbij is de beste soort, vorm en groeiwijze voor een optimale invulling voor iedere locatie en klimaatzone. Het vakmanschap en de kennis van productie en sortiment zorgen voor een duurzame teelt van excellente producten. Wij zorgen voor maatwerk bij ieder project.

Maak kennis met het bedrijf

Bomenboek

Een boek dat inmiddels een vast plekje heeft gekregen op de vele bureaus van degenen die zich professioneel bezig houden met het ontwerpen, inrichten en onderhouden van tuinen, parken, straten, lanen en groenstroken in onze openbare ruimte. De 10e editie is een kleurrijk bomenboek met ruim 1.000 soorten en variëteiten en mag ook op uw bureau niet ontbreken.

Download het Bomenboek. Liever iets om vast te houden? Bestel dan het bomenboek, inclusief handige Tree Finder.