Geheel vernieuwd Bomenboek

Bomenboek beschikbaar in Nederlands, Frans en Engels.

In de afgelopen twee jaar hebben wij ons toegelegd op een volledige transformatie van onze bomenboeken. Nu het laatste deel klaar is kunnen we met trots melden dat het geheel vernieuwd Bomenboek vanaf nu beschikbaar is! In Nederlands, Frans en Engels.

Bomen en groen krijgen meer en meer aandacht en dat is niet voor niets. Er is steeds meer erkenning dat bomen en de diversiteit daarvan de leefomgeving verbeteren. Wij kweken bomen en meerstammigen met passie en zijn altijd op zoek naar innovaties. Ons assortiment passen wij aan de veranderende klimaatomstandigheden aan. Advies geven en kennis delen doen wij graag, vandaar dat het Bomenboek een stevige update kreeg.

Wat is er dan nieuw? Het is een compleet nieuw vormgeven naslagwerk geworden. Ruim 100 pagina’s meer aan informatie over bomen. Er zijn 18 geslachten en 200 cultivars toegevoegd. Je kunt meer te weten komen over bijvoorbeeld Asimina, Quillaja en Zanthoxylum. De handige Tree finder is uitgebreid met meer zoekcriteria, zoals de klimaatfactoren droogte en bodemvochtigheid maar ook de waarde voor bijen en vlinders. Het gehele boek is vormgeven door prachtige foto’s.

Wij zijn blij met het eindresultaat!

Het Bomenboek is te bestellen voor ‚ā¨ 55,-.

Bomenboek

Delen op social media: