Diverse plekken in het openbaar groen, NL

Prachtige hortensia voor het openbaar groen

De afgelopen jaren heeft het onderhoud van het openbaar groen flinke bezuiniging meegemaakt. Daardoor is men anders naar de invulling van het openbaar groen gaan kijken. Heesters en vaste planten moeten aan een hoop voorwaarden voldoen, zoals weinig onderhoud, mooie sierwaarde(bloei) en makkelijke/snelle groei.

Een zeer goede invulling hiervoor is deze bijzondere boerenhortensia: Hortensia Forever&Ever. De hortensia bloeit op éénjarig en meerjarig hout. De Forever&Ever ontwikkelt zijn bloemknoppen ook op jong hout, dus op de twijgen die in het voorjaar en gedurende de zomer groeien. De planten maken steeds nieuwe knoppen die nog in hetzelfde jaar uitgroeien tot grote, bolvormige bloemen.

Eenvoudig onderhoud en uitbundige bloei
Vanwege deze unieke eigenschap kan de plant eenvoudig gemechaniseerd gesnoeid worden, zonder bloei in te leveren. Aan het einde van de winter gesnoeid, levert in de zomer weer een uitbundig bloeiende hortensia Forever&Ever op. De takken zijn stevig en gaan dus niet hangen na een regenbui. Deze bijzondere, duurzaam opgekweekte hortensia wordt niet hoger dan 90 cm en is verkrijgbaar in rood, roze, wit en blauw.

Hortensia Forever&Ever is met zijn unieke eigenschappen dus een prima keuze voor het openbaar groen!

De voordelen voor openbaar groen:

De Forever&Ever is verkrijgbaar in 1,5L en 5L pot. Neem contact op met van onze medewerkers voor meer informatie.

Meer info op de site van Forever&Ever.

← Terug naar overzicht
Delen op social media: